Trouwen bij de
Pompstee

Geacht aanstaand bruidspaar,

Hieronder volgt een beschrijving van een arrangement van een huwelijksfeest in De Pompstee. Het betreft algemene informatie die natuurlijk naar jullie wensen zal worden aangepast.

Middagprogramma

Na de officiële gebeurtenis in gemeentehuis en/of kerk is het tijd voor een kopje koffie met bruidstaart. Om het geheel nog feestelijker te maken volgt er een toost op het bruidspaar met een glaasje prosecco. Eventueel wordt er voor het eten een glaasje gedronken.

Dit eten kan bestaan uit:

  • Een broodtafel met soep en kroket
  • Een buffet naar keuze
  • Een diner naar eigen keuze
  • Jullie eigen idee…

Het avondprogramma

Het avondprogramma speelt zich af in één van de mooie zalen van De pompstee en bestaat uit ontvangst van de gasten met koffie en gebak, met een chocolaatje. Gedurende de avond worden de gasten voorzien van consumpties naar wens (bier, wijn, fris en Binnenlands gedistilleerd) en worden er diverse hapjes geserveerd. Deze hapjes bestaan uit kaas en worst, hamrolletje met asperge en augurk haring en een bitterbal,maar kunnen natuurlijk ook helemaal naar uw wens worden aangepast. Als afsluiting serveren wij een kopje koffie met een broodje ham of kaas van de echte bakker. Of als u uw gasten nog een zakje friet wilt aanbieden dan kan dat ook.

De kosten van dit geheel zijn € 34.50 p.p. inclusief bediening en zaalhuur(arrangement van 4 uren). De prijs van een eventuele receptie voorafgaand aan het feest is afhankelijk van de lengte en hetgeen wordt aangeboden.

Veel mogelijkheden

Als variant op bovenstaande zijn er vele mogelijkheden. Bij het avondprogramma zou je het tijdstip van aanvang enigszins kunnen verlaten en de koffie en het gebak vervangen door een welkomstcocktail of een Drentse kruidenbitter. Mocht jullie toch de voorkeur geven aan een kopje koffie dan is het gebak ook te vervangen door een leuke petit fours.

Ruime keuze hapjes

Ook met betrekking tot de hapjes zijn er diverse mogelijkheden. Als alternatief van het eerder gegeven voorbeeld zou je bijvoorbeeld luxere hapjes kunnen serveren. Een gevuld eitje en gevulde komkommer, paling en zalm op toast, een assorti van warm bittergarnituur.

Een buffet of een viskraam?

Ook tijdens de avond bestaat de mogelijkheid jullie gasten een buffet aan te bieden. Hier bestaan ook verschillende mogelijkheden waarbij je de verschillende buffetten van het middagprogramma aan kunt houden als keuze. Zijn er veel visliefhebbers onder de genodigden dan is het leuk om een viskraampje onderdeel te laten zijn van de aangeboden hapjes. Deze viskraam kan dan bestaan uit enkel zoute haring maar kan uitgebreid worden met de diverse vissoorten als paling en zalm en garnalen.

Drankje na?

Aan elk feest komt jammer genoeg een einde, dit kan natuurlijk met een heerlijk kopje koffie met een broodje kaas of ham, maar ook met een saucijzenbroodje. Natuurlijk is er de mogelijkheid om na vertrek van de avondgasten in kleine kring even na te praten met een drankje over een geslaagde dag.

Neem nu contact op met de Pompstee