Pompstee
Live

- Wat is er te doen in de Pompstee?-

Q-Music the Party!

21 september 2019 | 22.00

HOE FOUTER, HOE BETER ! met Q-DJ Menno Barreveld ! Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. You make us Q! Dat realiseren wij ons elke minuut van de dag. Datzelfde geldt voor Qmusic the Party. Met een indrukwekkende lijst aan optredens ieder jaar en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is Qmusic the Party een echte publiekstrekker. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY? GRATIS ENTREE !

Bekijk dit evenement op facebook »

DWARS x Dopebwoy | 19.10 De Pompstee Roden

19 oktober 2019 | 2300

DWARS! is op 19 OKTOBER eindelijk terug in De Pompstee in Roden! En hoe... we nemen niemand minder dan DOPEBWOY mee! Dit wordt een avond waar je bij wilt zijn. Zet jezelf op aanwezig en haal je ticket nu! LINE UP:

Bekijk dit evenement op facebook »

Melissa Smilda's Winterparty.

21 december 2019 | 20.00

Melissa Smilda geeft een gezellig feest ter ere van het succes in de muziek en voor alle mensen die van een gezellig feestje houden. Op 21 december wordt het feest in De Pompstee te Roden gehouden. Er komen geweldige artiesten optreden, er worden 2 artiesten per week bekend gemaakt. Zijn jullie erbij? Hou Facebook in de gaten voor de line-up en laat weten of je komt. Tickets zijn verkrijgbaar bij de Primera in Roden en bij de Pompstee of online via Facebook.

Bekijk dit evenement op facebook »

Neem nu contact op met de Pompstee