Pompstee
Live

- Wat is er te doen in de Pompstee?-

DWARS x Dopebwoy | 19.10 De Pompstee Roden

19 oktober 2019 | 2300

DWARS! is op 19 OKTOBER eindelijk terug in De Pompstee in Roden! En hoe... we nemen niemand minder dan DOPEBWOY mee! Dit wordt een avond waar je bij wilt zijn. Zet jezelf op aanwezig en haal je ticket nu! LINE UP:

Bekijk dit evenement op facebook »

Club Zaal - 90's Looks Revival

30 november 2019 | 23.00

Back to the 90’s! Vroeger… toen het bier nog een gulden, fietsen niet elektrisch en Bar Looks nog open was… Samen met golden oldie Looks DJ Hans Tinge en DJ Sowieso knallen we december in! Haal je Spice Girl shoenen van zolder, doe een knoop in je T-shirt er trek dat multi-kleurige overhemd uit de doos. Nog even je Furby kietelen, de lavalamp uit en op naar Looks! Exclusief bij Club Zaal in de Pompstee op 30 november. Dit kan je gewoon niet missen!

Bekijk dit evenement op facebook »

Melissa Smilda's Winterparty.

21 december 2019 | 20.00

Melissa Smilda geeft een gezellig feest ter ere van het succes in de muziek en voor alle mensen die van een gezellig feestje houden. Op 21 december wordt het feest in De Pompstee te Roden gehouden. Er komen geweldige artiesten optreden, er worden 2 artiesten per week bekend gemaakt. Zijn jullie erbij? Hou Facebook in de gaten voor de line-up en laat weten of je komt. Tickets zijn verkrijgbaar bij de Primera in Roden en bij de Pompstee of online via Facebook.

Bekijk dit evenement op facebook »

Neem nu contact op met de Pompstee