Pompstee
Live

- Wat is er te doen in de Pompstee?-

DWARS x Tabitha | 07.12.2019 De Pompstee Roden

7 december 2019 | 23.00

DWARS! komt 7 december met TABITHA naar De Pompstee in Roden!

Bekijk dit evenement op facebook »

Melissa Smilda's Winterparty.

21 december 2019 | 20.00

Melissa Smilda geeft een gezellig feest ter ere van het succes in de muziek en voor alle mensen die van een gezellig feestje houden. Op 21 december wordt het feest in De Pompstee te Roden gehouden. Er komen geweldige artiesten optreden, er worden 2 artiesten per week bekend gemaakt. Zijn jullie erbij? Hou Facebook in de gaten voor de line-up en laat weten of je komt. Tickets zijn verkrijgbaar bij de Primera in Roden en bij de Pompstee of online via Facebook.

Bekijk dit evenement op facebook »

MEGA Christmas Party 2019 !

25 december 2019 | 22.00

Op 1ste Kerstdag organiseert de Pompstee weer een MEGA CHRISTMAS PARTY ! Dit feest wordt inmiddels voor de 19de keer gehouden en is 1 van de drukst bezochte thema feesten van het jaar. Ook dit jaar wordt alles uit de kast gehaald om er voor iedereen weer een onvergetelijke avond van te maken ! We hebben dit jaar weer The GREAT PIANOS XXL op de planken staan. Zij staan garant voor een hele avond feest!! Uiteraard is ook onze huis DJ SoWieSo weer aanwezig! Tickets € 6.- in de voorverkoop (excl. servicekosten) Aan de deur zijn ze € 10.- Toegang alleen voor 16+ Deur open om 22.00 uur.

Tickets zijn HIER : https://bit.ly/2P1JMFZ

Bekijk dit evenement op facebook »

Sportgala Noordenveld

25 januari 2020 | 20.00

Op zaterdag 25 januari 2020 zal het Sportgala Noordenveld worden gehouden in de Pompstee. Dit is hét evenement om de sporters uit de Noordenveld te eren. De onderstaande categorieën worden gehuldigd: ⭐️ Sportman van het jaar ⭐️ Sportvrouw van het jaar ⭐️ Talent van het jaar ⭐️ Sportploeg van het jaar ⭐️ Sporter(s) met een beperking van het jaar ⭐️ Sportevenement van het jaar Stem nu op jouw favoriete sporter! https://sportgalanoordenveld.nl

Bekijk dit evenement op facebook »

Neem nu contact op met de Pompstee