Menukaart
- Home
- Café-restaurant
- Menukaart
Pompstee proeverij
Voorgerechten
Plankje warm brood
bruin of wit, huisgemaakte smeersels
€ 8.50
Plankje lekkers ''voor''
verschillende lekkernijen, vanaf 2 personen
€ 15.50 p.p.
Carpaccio van huis gerookte ribeye
met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
€ 13.50
Croque de steak tartaar
truffel en eidooier
€ 13.50
Gamba's
knoflook en piri piri
€ 11.50
Ceviche van roodbaars
limoen, gember, rode peper en koriander
€ 15.00
Oesters
(indien voorradig)
groene tabasco en citroen
€ 4.00
Gefrituurde burrata*
mango habenero en salade
€ 14.50
Soepen
Mosterdsoep
met met Groninger droge worst, spek of kaas (V)
€ 6.50
Soep van de dag
€ 6.50
Vleesgerechten
Procureur steak
low en slow gegaard op onze BBQ Smoker en geserveerd met BBQ saus
€ 22.50
Saté van de haas
gebakken uitjes, lente ui, kroepoek
(klein/groot)
€ 24,50/2750
Boerenschnitzel
ui, spek en champignon
€ 24.50
Hawai schnitzel
ham, kaas en ananas
€ 24.50
Smashed burger
bourbon bol met cheddar, spek, ui, tomaat, sla, komkommer en sambalmayo
€ 22.50
Spareribs
soja, ketjap, knoflook, sesam, basterd suiker en rode peper
(klein/groot)
€ 23,50/27,50
Lamsbout
langzaam gegaard in kruidenjus
€ 24.50
Tournedos
160 gram met bimi en gorgonzolasaus
€ 37.50
Dry-aged ribeye
225 gram met groene asperge en pepersaus
€ 39.50
Entrecote
200 gram met mosterdsaus met ui en sambal
€ 27.50
Surf en turf
kogelbiefstuk, gamba's en chimichurrie
€ 26.50
Plankje lekkers ''hoofd''
met verschillende lekkernijen vanaf 2 personen
€ 33.50 pp.
3-gangen weekmenu
laat je verrassen door onze keuken! Wisselende prijs, vraag een van onze medewerkers
Dry-aged gerechten worden voor minimaal 28 dagen gerijpt in de rijpingskast.
Dit gebeurt onder een luchtvochtigheid van 85% en een temperatuur van 1 tot 2 graden. Hierdoor wordt de smaak van het vlees intenser en wordt het vlees nog malser.
Doordat hier tijd voor nodig is, zijn deze gerechten niet altijd voorradig.
Visgerechten
Kabeljauw in papillot
ui, prei, witte wijn en citroen
€ 27.50
Slibtong
in roomboter gebakken met remouladesaus
€ 25.00
Roodbaars
zeekraal, limoen en salsa verde
€ 25.00
Vegetarische gerechten
Wortel risotto
geitenkaasmousse en aardappel krokant
€ 23.50
Kaasfondue
met witte wijn, jong belegen kaas en gorgonzola
geserveerd met seizoensgroenten en brood
€ 25.50
Kindergerechten
Speciaal voor de kinderen serveren wij de gerechten van de kaart
in kinderporties geserveerd met frites en appelmoes
met uitzondering van de steaks
€ 16.50
Voor de echte liefhebbers is er natuurlijk een kroket of een frikandel met friet en appelmoes
€ 7.00
Desserts
Dame Blanche
vanille ijs en chocolade saus
€ 7.50
Crème Brulee
vanille, passievruchten ijs
€ 9.00
Eton mess
fruit van het seizoen, merengue en hangop
€ 11.50
Limoen cheesecake
witte chocolade ijs
€ 10.00
Kinderijsje
€ 7.00
Samengestelde Koffie
Koffie met een likeur naar keuze en bonbons
€ 12.50